Minä

Olen Hoitohuone Silmun yrittäjä Virpi Autio, sosionomi (amk) varhaiskasvatuksenopettaja, Baby Balance® hoitaja, WHO imetysohjaaja ja perinteinen jäsenkorjaaja. Perheeseeni kuuluu aviomieheni ja kolme lasta: Aarteemme ovat vuosimallia 2014 ♡, 2017 ♡ ja 2020 ♡.

Vauvahieronta tuli elämääni omien lasten myötä. He ovat saaneet hieronnasta suurta apua itkuisuuteen, vatsavaivoihin sekä uniongelmiin. Samalla me vanhemmat olemme kokeneet suurta helpotusta, kun vauvan olo on helpottunut ja unen laatu parantunut. Niinä hetkinä olen ymmärtänyt, että vauvahieronta ei hoida pelkästään vauvaa vaan se hoitaa ja auttaa koko perhettä voimaan paremmin. 

Positiivisen omakohtaisen kokemuksen myötä ensimmäiset unelmat vauvahierojan työstä syttyivät. Niin ikään haaveet jäsenkorjaajan ammatista nousivat esiin omien kokemusten kautta. Haluan syventää ja laajentaa osaamistani koulutusten myötä, jotta olisin niin sanotusti ajan hermolla ja ennen kaikkea päivä päivältä taitavampi työssäni.

Hoitohuone Silmu syntyi halusta auttaa vauvoja ja heidän perheitään. Tulevaisuudessa haaveenani on perehtyä raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hoitoon sekä kuukautiskipujen helpottamiseen lääkkeettömin menetelmin. Innolla odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

"Hyvän jälki jää lapseen ikuisiksi ajoiksi. Se painuu niin kuin kosketus ihoon, menee läpi ja alle. Hyvän jälki tekee itselleen leposijan ihonlämpimään, keinuu siellä kehdossa, kylmältä suojassa." -Hanna Kivisalo 2018-


Suorittamani tutkinnot, koulutukset ja kurssit
- Perinteinen jäsenkorjaaja 2024
- Baby Balance® hoitaja 2023
- Imetysohjaaja 2022
- Refleksologinen vauvahierontakurssi 2020
- Kasvatustieteen perusopinnot 2017
- Sosionomi (amk) varhaiskasvatuksenopettaja 2016
- Ylioppilastutkinto 2011
HOITOHUONE SILMU
Y-tunnus: 3188239-2
 
Pöytäkalliontie 33
84100 Ylivieska

044-2555670/
Virpi Autio 

Instagram: hoitohuonesilmu
Facebook: Hoitohuone Silmu  

© 2024 Kaikki oikeudet pidätetään
Luo kotisivut ilmaiseksi!