Asiakaspalautteet

Lämmin kiitos palautteestasi!

Kuva: Saila Paloranta
Kuva: Saila Paloranta

"Vauvan uni on muuttunut hierontojen myötä levollisemmaksi ja nukkuu pitempiä pätkiä kerralla, erityisesti yöllä. Mahavaivoistakaan ei tämän vauvan kohdalla olla juuri kärsitty ja uskon hierontojen olleen apuna niihin. Olen tykännyt Virpin hieronnan lempeitä otteista ja siitä, että hieronta tehdään täysin vauvan ehdoilla. Voin lämpimästi suositella Virpin hierontaa jokaiselle vauvalle vaikkei erityistä vaivaa olisikaan!"

"Virpi käsitteli vauvaa lempeästi ja varmin ottein. Hieronta tehtiin vauvan ehdoilla, välillä taukoa pitäen ja paikkaa pöydältä syliin vaihdellen. Jokaisen kerran jälkeen edistystä on tapahtunut ja vauvan jumit ovat helpottaneet. Virpi kertoi koko ajan mitä tekee, niin että äitikin pysyi kartalla ja sai ohjeita myös kotona jumppailuun ja hierontaan. Suosittelen lämpimästi Hoitohuone Silmua."

Kuva: Saila Paloranta
Kuva: Saila Paloranta

"Vauva on nauttinu istumisesta nii erilai ku ennen ja pystyy jättää mihin vaan istumaan, varvistaminen on loppunut ja eilen oppi ite menemään istumaan! Oon niin mielissään, pakko olla vaikutusta hieronnalla, kiitos siis! Meillä opittiin myös konttaamaan ja kävelemään tukea vasten, varmasti oli hieronnalla vaikutusta eikä fyssaria tarvittu!"

"Nyt jo niin eri tuntoinen tyttö. Huomaa varsinkin siltä hartia-alueelta miten se aukes ja rentoutu. Lötköpötkö. Kauheesti nostellut nyt jalkoja ylös suuhun ja keinahtelee siinä samalla. Ne jalkojen poimutkinhan oli selvästi sulaneet."

HOITOHUONE SILMU
Y-tunnus: 3188239-2
 
Pöytäkalliontie 33
84100 Ylivieska

044-2555670/
Virpi Autio 

Instagram: hoitohuonesilmu
Facebook: Hoitohuone Silmu  
 
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!